Pato asado cantonés

Pato asado cantonés

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pato asado cantonés. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pato asado cantonés is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Pato asado cantonés is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pato asado cantonés, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pato asado cantonés delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pato asado cantonés is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pato asado cantonés estimated approx 300 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pato asado cantonés using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

En casa seguimos con las comidas temáticas así que esta vez busqué una receta de pato cantonés, encontrando esta tan buena en Cookpad Vietnam. La receta original es de Lavender (https://cookpad.com/vn/nguoi-su-dung/2578032) y aquí podéis verla en su versión original: https://cookpad.com/vn/cong-thuc/282920-cantonese-roast-duct-v%E1%BB%8Bt-quay-qu%E1%BA%A3ng-dong Ella cuenta que es un plato típico del Año Nuevo chino y que queda un pato con piel crujiente, suave y dulce, una deliciosa carne con olor a especias marinadas.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pato asado cantonés:

  1. 1 pato alrededor de 2 kg-2.5 kg limpiando las piernas, el cuello y la cabeza
  2. Para el marinado seco
  3. 5 gr sal
  4. 5 gr polvo de cinco especias
  5. 1 poco pimienta
  6. Para el marinado líquido
  7. 45 gr salsa de soja
  8. 30 gr salsa Hoisin
  9. 30 gr vino de arroz, mirin, sake o sochu
  10. 30 ml vinagre de vino blanco
  11. 1 ajo pelado picado
  12. 1 jengibre finamente picado
  13. 1 cucharada aceite de oliva
  14. Para blanquear
  15. 20 tazas agua fría
  16. 30 g salsa de soja
  17. 80 g malta
  18. 60 ml vino de arroz
  19. 60 ml vinagre de vino blanco

Instructions to make to make Pato asado cantonés

  1. Embadurna el pato limpio con jengibre y vino. Adóbalo con la mezcla para el marinado en seco. Marínalo durante 2 horas en la nevera para que se enfríe y se adobe bien
  2. Agrega aceite a la sartén, el diente de ajo, jengibre y anís estrellado. Pon los ingredientes líquidos del marinado a hervir durante 2 minutos y luego apaga el fuego. Déjalo enfriar.
  3. Después de 2 horas, saca el pato de la nevera y pon la mezcla del marinado líquido dentro de la barriga del pato. Cóselo.
  4. Así queda cosido el cuello
  5. Seca el pato
  6. Prepara 2 ollas grandes: 1 olla de agua hirviendo y la otra con el pato. Lleva a ebullición los ingredientes para blanquear el pato, luego drena el agua sobre el pato hasta que el agua quede blanqueada. Vierte nuevamente el agua del pato en la cacerola, blanquea el pato 3 veces, en total 4 veces (contando con la anterior). Deje que el pato se seque al sol durante 3-4 horas o colóquelo en un recipiente, sin tapar para enfriar la nevera durante 3 horas para que se seque.
  7. Enciende el horno a 200º C. Coloca el pato en una parrilla que tenga patas o en la rejilla del horno en la parte inferior, forrada con papel de hornear o papel de aluminio para ayudar a absorber la grasa. Coloca el vientre de pato en la parte superior al fondo. Hornea 30 minutos. Dale la vuelta para asarlo por el otro lado 20 minutos. Luego vuelve a darle la vuelta para hornear la parte anterior durante 10 minutos. Cuando veas 2 hermosos lados dorados está bien.
  8. Deja que el pato se enfríe un poco y corta el hilo, vierte en un tazón la salsa que sale del interior del pato. Córtalo en trozos y luego decóralo bonito
  9. Vierte esa salsa por encima

As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you wish to offer a dish that uses less or more active ingredients or is a little bit basically zesty, you can make simple modifications to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't need to discover them yet just if you grasp some easy cooking strategies.

This isn't a total guide to quick and also very easy lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Easiest Way to Prepare Super Quick Homemade Pato asado cantonés. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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