Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia
Hello everybody, it's Drew, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia is something which I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
Me flipan estos fideos y es una comida muy sabrosa y gusta a todo el mundo.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia:
- 1/2 paquete Fideos número 2
- 2 Sepias
- 7 Gambones
- 2 Tomates naturales
- 1/2 Pimiento rojo
- 1 Cebolla y media
- 2 Ajos
- 1 vaso vino blanco o cerveza
- Azafrán, pimentón dulce, sal y pimienta
- Aceite de oliva
- 1 litro caldo de pescado
Steps to make to make Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia
- Lo primero de todo ponemos en la cazuela a fuego medio un chorreón de aceite y añadimos los fideos sin parar de remover para que no se quemen. Una vez tengan el color del plato, apartamos del fuego y reservamos en un plato.
- Seguidamente picamos los ajos, la cebolla y el pimiento rojo. En la cazuela echamos un poco de aceite y añadimos la verdura. Tiene que quedar pochada. Mientras tanto en el vaso de la batidora vamos triturando nuestros dos tomates naturales. Una vez estén ambas cosas añadimos la verdura al vaso de batidora y añadimos ahí mismo el vaso de cerveza.
- Mientras tanto en la cazuela añadimos la sepia bien picada y 5 gambones también troceados. Reservamos dos para decorar después. Una vez estén casi hechos apartamos en un plato y reservamos.
- Nos habrá quedado en la cazuela un poco de líquido del pescado, y ahí mismo añadimos una cucharada grande de pimentón. Rehogamos muy poco tiempo y añadimos nuestra salsa. Tiene que evaporar el alcohol, por lo que aprovecharemos para ponerle también el sobre de azafrán y añadir sal y pimienta.
- Una vez haya evaporado el alcohol retiramos del fuego y añadimos todos los ingredientes y removemos bien para que los fideos queden uniformes. Es aquí cuando añadimos caldo de pescado, pero tampoco os paséis porque tiene que ir reduciendo como si se tratara de una paella. Colocamos los dos gambones reservados y ponemos a fuego medio sin mover.
- Añadiremos más caldo de pescado si lo va pidiendo... y a comer!
As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or more components or is a bit essentially hot, you can make easy changes to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes promptly. As for basic cooking skills for beginners you do not require to discover them yet just if you master some easy cooking techniques.
This isn't a full guide to fast and very easy lunch dishes yet its excellent food for thought. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Any-night-of-the-week Fideuá o fideos tostados con gambón y sepia. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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