Potaje de Vigilia

Potaje de Vigilia

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Potaje de Vigilia. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Potaje de Vigilia is one of the most popular of current trending meals in the world. It is easy, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They're fine and they look fantastic. Potaje de Vigilia is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Potaje de Vigilia, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potaje de Vigilia delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Potaje de Vigilia is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Potaje de Vigilia using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Cada Semana Santa se preparan recetas que se han consumido a lo largo del tiempo. Hoy sabemos que son comidas mayormente equilibradas y con un sabor exquisito.
Esta receta puede prepararse el mismo día en que se coma, pero está mucho más sabrosa cuando se cocina el día anterior.

Ingredients and spices that need to be Take to make Potaje de Vigilia:

  1. 150 g garbanzos
  2. 150 g judías blancas
  3. 200 g bacalao
  4. 150 g espinacas
  5. 1 cebolla
  6. 2 hojas laurel
  7. 3 dientes ajo
  8. 3 huevos
  9. Pan rallado
  10. 1 cucharada harina
  11. 1 cucharada café pimentón dulce
  12. Perejil
  13. Aceite
  14. Sal

Instructions to make to make Potaje de Vigilia

  1. Poner en remojo los garbanzos y las judías en agua con una cucharada de postre de bicarbonato y otra de sal, durante 12 horas, al menos. Si utilizamos bacalao salado, hay que desalarlo poniéndolo en remojo durante 24 horas y cambiando el agua cada 8 horas, más o menos. Hay que dejar el bacalao en frigorífico durante este proceso; además, es conveniente probar el punto de sazón para que no quede demasiado salado y, en caso contrario, corregir el punto de sal al final del guiso.
  2. Una vez re-hidratadas las legumbres, retirarles el agua y ponerlas en la cacerola/cocotte donde vayamos a preparar el guiso, junto con una cebolla entera y pelada, el laurel y 2 dientes de ajo sin pelar y cocer durante 1 hora, más o menos. En torno a ese tiempo, comprobar si las legumbres ya están cocidas. Cocer un huevo de los tres para añadirlo al final al guiso.
  3. Cuando falten unos 10 minutos para que acabe la hora de cocción, comenzamos a preparar los buñuelos con 2 huevos batidos, 1 puñado de perejil picado, una pizca de sal y un ajo machacado y se le va añadiendo pan rallado para formar una masa que esté más bien compacta, casi como si se tratara de una masa de pan. Se mezcla todo bien, se hacen buñuelos del tamaño de una cuchara y se fríen en aceite bien caliente. En poco más de un minuto se fríe cada buñuelo y se introduce directamente en el guiso.
  4. Con parte del mismo aceite donde se has frito los buñuelos (3 o 4 cucharadas) se pone la cucharada de harina y se diluye; a continuación se retira del fuego y se incorpora el pimentón, para que no se queme. Una vez disuelto todo, se echa al guiso y se remueve para que se mezcle y no queden grumos. Podemos echar parte del agua del guiso a la sartén donde hemos preparado este sofrito para que se nos incorpore todo. En este momento picamos el huevo duro y lo echamos al potaje.
  5. Finalmente ponemos el bacalao y las espinacas troceadas, se remueven y mezclan para que se integren en el guiso. Se tapa, se apaga el fuego y se deja reposar. En pocos minutos el guiso está listo.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet and adapt your diet to your individual tastes with time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make easy modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for standard cooking skills for newbies you do not require to learn them however only if you master some simple cooking strategies.

This isn't a complete overview to quick as well as very easy lunch recipes however its good something to chew on. With any luck this will get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Make Perfect Potaje de Vigilia. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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