Costillas al horno muy tiernas y arromáticas

Costillas al horno muy tiernas y arromáticas

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Costillas al horno muy tiernas y arromáticas. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Costillas al horno muy tiernas y arromáticas is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They're fine and they look wonderful. Costillas al horno muy tiernas y arromáticas is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Costillas al horno muy tiernas y arromáticas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Costillas al horno muy tiernas y arromáticas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Costillas al horno muy tiernas y arromáticas using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Aquí la receta video➡➡➡https://youtu.be/-oE9iUWobz4
Una receta muy fácil de hacer e ideal para cualquier ocasión. Nos puede servir como segundo plato en la comida principal del día. También sería un buen plato para prepararlo en Navidades.

Ingredients and spices that need to be Take to make Costillas al horno muy tiernas y arromáticas:

  1. 1 kg-1, 2 kg costilla de cerdo
  2. 50 ml vino rosado
  3. pimienta negra molida
  4. 1/2 cucharadita orégano
  5. 1/2 cucharadita tomillo
  6. sal
  7. aceite de oliva o similar
  8. 1 vaso agua

Steps to make to make Costillas al horno muy tiernas y arromáticas

  1. Se limpia las costillas y se les va echar sal gorda al gusto y pimienta negra molida. Luego se mezcla el orégano con el tomillo y se le echa bien por las dos caras.
    Se pone un chorrito de aceite en una bandeja apta para el horno y luego se coloca las costillas. Luego se le pone también el vaso de agua en el fondo de la bandeja, un poco de sal y el resto de hierbas aromáticas. Por encima de las costillas se añade la mitad del vino. Se tapa la bandeja con papel de aluminio.
  2. Luego se lleva al horno precalentado a 240ºC con calor arriba y abajo. Se deja media hora a esta temperatura, luego se baja a 170ºC y se dejan las costillas 2 horas.
    Transcurrido este tiempo se saca la bandeja. Se van a poner las costillas en una bandeja más grande y se le pone patatas cortadas en rodajas finitas. Se le echa por encima el caldo resultado de las costillas y el resto del vino.
  3. Se introduce de nuevo al horno con una temperatura de 220ºC para 40 minutos o hasta que las costillas se ven doradas por encima. A la mitad del tiempo se le da la vuelta a las costillas para que se dore por la otra parte también.
    Después de 40 minutos aproximadamente se saca la bandeja del horno y listo para servir nuestras ricas costillas que nos han resultado muy, pero muy tiernas y sabrosas.
  4. Espero que os guste y que preparéis vosotros también estas ricas costillas. Un saludo. Video receta aquí:➡➡➡https://youtu.be/-oE9iUWobz4

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little essentially spicy, you can make basic adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for basic cooking abilities for novices you do not need to discover them however just if you grasp some basic cooking strategies.

This isn't a full guide to quick and also simple lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Favorite Costillas al horno muy tiernas y arromáticas. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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