Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera-

Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera-

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera-. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera- is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera- is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera-, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera- delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera- is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera- estimated approx 30 Minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera- using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Las salsas mexicanas son preparaciones súper prácticas que no pueden faltar en la mesa a la hora de preparar las comidas. Este tipo de salsas caseras, como la salsa roja mexicana y la salsa taquera, son el aderezo perfecto para cualquier tipo de plato mexicano.
Entre la gran variedad de salsas están las poco picantes, picantes o muy picantes y en esta ocasión la prepare una con un nivel medio
de picante, se trata de la deliciosa salsa roja taquera, con la que podrás acompañar cualquier tipo de carnes. Es exquisita!!😋
Yo te invito a que me acompañes en su preparación del paso a paso, te prometo que querrás repetirla y tenerla guardada en tu recetario de cocina.
#mitoque
#juntosdecorazon💖
#delantaldorado

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera-:

  1. 250 Grs Trocitos de Pechuga
  2. 5 Tomates Rojos
  3. 1/2 Taza Cebolla Cabezona picada
  4. 1/2 Taza Pimentón Rojo picado
  5. 3 Dientes Ajos picados
  6. 3 Chiles Rojos picados
  7. Al Gusto Picado de Cilantro o Perejil
  8. al Gusto del Chef 👨‍🍳!!! Sal y Pimienta

Instructions to make to make Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera-

  1. Alistar todos los ingredientes, antes de empezar a preparar esta receta. Empecemos Ya!!:
  2. Se pone a cocinar con agua y sal 1 taza de Alverjas, hasta cuando estén blanditas. Tiempo 10 minutos.. Y se reserva. En un sartén con un poquito de aceite, colocamos los trocitos de pechuga, condimentados con lo que desees.. lo hice con solo sal, se ponen a sellar y dorar un poco. Se reserva..
  3. Para comenzar, nos ponemos a asar todos los ingredientes. Tomamos los tomates rojos y los partimos por la mitad, le dejamos las cáscaras de los tomates, la cebolla, el ajo y los chiles entonces los ponemos sobre un sartén para que se asen con un poquito de aceite..
    La cebolla, el ajo y los chiles estarán listo en 2 minutos. mientras que los tomates rojos partidos tardan aproximadamente 10 minutos más...
  4. Cuando ya estén asados, colocamos -todos- los ingredientes en la licuadora y se licúa formando nuestra salsa... que queremos lograr. Retiramos la salsa de la licuadora y la ponemos en un recipiente para sazonar un ratico más, añadimos sal y pimienta. Ya!! por último se agregan los trocitos de Pechuga y las alverjas a esta salsa y se deja en cocción un ratico más...
  5. Y ¡LISTO! 😋 Se sirve caliente y se le agrega un picado de cilantro o perejil. YA!!! podemos comenzar a disfrutar de este delicioso acompañante que puede ser: Arroz blanco, unas papas a la francesa. Nota del 👩‍🍳Chef: La salsa roja taquera, como su nombre lo dice, es perfecta para aderezar cualquier tipo de carnes...YA!!! Pronto nos vemos con más recetas....

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or even more ingredients or is a little bit essentially hot, you can make simple changes to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation skills for beginners you don't need to discover them yet just if you grasp some simple cooking techniques.

This isn't a full guide to fast and very easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food How to Make Favorite Trozos de Pechuga con - Salsa Taquera-. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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