Tarta de verduras "Riquísima y saludable"
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Tarta de verduras "Riquísima y saludable". It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.
Tarta de verduras "Riquísima y saludable" is one of the most popular of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Tarta de verduras "Riquísima y saludable" is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Tarta de verduras "Riquísima y saludable", starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta de verduras "Riquísima y saludable" delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tarta de verduras "Riquísima y saludable" is 3, 4 Depende.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tarta de verduras "Riquísima y saludable" estimated approx 1 hora.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Tarta de verduras "Riquísima y saludable" using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Cuando la comida está lista en la mesa, es el momento de disfrutar verlos comer con muchas ganas y digo " salió bien , esta RIQUÍSIMA 😋💕👌
Ingredients and spices that need to be Take to make Tarta de verduras "Riquísima y saludable":
- 2 paquetes acelga
- 2 cebolla
- Pimientos de color
- Dientes ajo
- 2 huevos
- Queso fresco (opcional)
- Masa de tarta
- Cubito verdura
- Pan rallado
Steps to make to make Tarta de verduras "Riquísima y saludable"
- Comenzamos poniendo una olla con agua a calentar, mientras limpiamos bien la verdura y le cortamos los tallos (se lo puede hacer con la mano). Y dejamos que la verdura hierva durante 10 minutos. Una vez que la verdura hirvió bien la sacamos de la olla y la colocamos en un colador y enfriamos la verdura con agua fría… Podemos dejarla ahí por unos minutos.
- Mientras tanto, por otro lado, debemos cortar la cebolla y comenzar a dorarla a fuego bajo. Mientras la cebolla se dora, la verdura ya esta fría para apretarla muy bien con las manos y tratar de quitarle la mayor cantidad de agua posible, esto es muy importante para que luego la masa de la tarta de verduras no se moje. Por eso también uso pan rallado, para que absorba.
- Tenemos la cebolla dorándose lentamente, la verdura cortada y los huevos para ligar.Podemos pasar a poner un poco de aceite en una pizzera y colocar una de las tapas de pascualina… Ahora es momento de agregar la verdura a la cebolla y los pimientos que ya está bien doraditos. También de paso agregamos el queso pimentón y sal. Ponemos todo a fuego lento y vamos revolviendo.
- Luego debemos cortarlos como muestra la imagen, al igual que el queso. Una vez que tenemos todo listo revolvemos bien el relleno. Este es otro “secreto” que va a permitir que el relleno quede bien “compacto” y no se desparrame dentro de la tarta.
- Ahora colocamos el relleno, dejando unos 4 centímetros del borde para luego poder hacer el repulgue con la tapa superior.
- ¡Perfecto! Ahora vamos a poner la tapa superior... Miremos esta imagen más de cerca para entender como hacerlo, es muy fácil. Simplemente juntamos una sección de masa y la presionamos…pinchamos la tapa con un tenedor para que no se infle.
- Podemos pintar la superficie con un huevo batido, para darle más brillo! Y metemos a horno medio por 20 minutos aprox.
- SUGERENCIA.
para que no se moje la base de la tarta: Pone un poco de harina o pan rallado en el centro, esto hará que tanto la harina como el pan absorban la humedad del relleno.
A DISFRUTAR 😋💕👌
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet and also adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make basic changes to attain this goal. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for newbies you do not require to learn them yet only if you master some easy food preparation methods.
This isn't a total guide to fast as well as simple lunch dishes yet its great food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Make Homemade Tarta de verduras "Riquísima y saludable". Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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