Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella
Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella is something which I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella is 3-4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella estimated approx 30 min.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella using 10 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Hoy se me ha echado la hora encima para preparar la comida. Veréis que hay veces que con poca cosa y no mucho tiempo podemos comer de maravilla. En media hora tendremos listo un plato de garbanzos buenísimo.
Yo los he preparado en la Monsieur cuisine, pero os dejo los pasos también para prepararlos sin robot. Veréis que no tiene complicación alguna.
#delantaldorado #tallerdefotografía
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella:
- 800 gr garbanzos cocidos (2 tarros grandes)
- 1 cebolla grande (200 gr aprox
- 2-3 zanahorias (150 gr aprox)
- 200-250 gr chorizo
- 50 ml aceite de oliva
- 200 gr patatas
- 750 ml caldo de verduras
- 1 hoja laurel
- 3-4 huevos cocidos para acompañar (opcional)
- al gusto Sal
Instructions to make to make Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella
- Ponemos los garbanzos en un escurridor y los lavamos con agua fría. Los dejamos escurriendo mientras seguimos con la receta.
- Pelamos la cebolla y la troceamos. Pelamos las zanahorias y las cortamos en rodajas. Las metemos en el vaso de la MC y los picamos 5 seg/vel. 4. Yo las puse a vel 6 para que quedaran los trozos más pequeños, pero eso a vuestro gusto.
- Si lo hacéis en olla, pelar y picar la cebolla y cortar en rodajas la zanahoria.
- Cortamos en rodajas el chorizo y lo añadimos al vaso junto con el aceite. Rehogar con la tecla marcha atrás/5 min/120°C/vel 1.
- Si lo hacéis de manera tradicional, poner el aceite, las verduras y el chorizo en rodajas en un una olla y rehogar a fuego medio 5 minutos. Remover de vez en cuando.
- Mientras pelamos las patatas y las troceamos en dados. Añadir al vaso junto con el caldo y la hoja de laurel. Cocer con la tecla marcha atrás/20 min/100°C/vel 1.
- En la olla añadimos las patatas troceadas, el caldo y la hoja de laurel y cocinar 20 minutos una vez rompa a hervir.
- Añadir los garbanzos escurridos y cocer con la tecla marcha atrás/12 min/100°C/vel 1.
- Añadir a la olla los garbanzos y cocinar otros 12 minutos.
- Rectificar de sal y servir con un buen pan. A nosotros nos gusta ponerle por encima huevo cocido picado también.
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or more components or is a little essentially zesty, you can make simple adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to standard cooking skills for beginners you don't need to learn them however just if you master some straightforward cooking methods.
This isn't a complete overview to fast and easy lunch recipes but its good something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Steps to Make Quick Potaje de garbanzos con chorizo en MC o sin ella. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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