Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel

Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes delicious. Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Hoy tocaba experimentar un poquito, nunca había usado la miel para la carne, sé que hay muchas recetas de ello, pero en casa nunca se había hecho y la verdad es que tenía mis dudas de que gustase. Mientras lo preparaba pensaba..., como no guste me veo llamando a un sitio de comida a domicilio. Por suerte fue un éxito.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel:

  1. 500 g presa ibérica
  2. 200 g setas shiitake
  3. 1 cebolla
  4. 1 puerro
  5. 2 zanahorias
  6. 330 ml cerveza
  7. 1 cucharada miel
  8. 1 cucharada mostaza
  9. 300 ml caldo de carne
  10. Sal y pimienta negra
  11. Aceite de oliva

Instructions to make to make Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel

  1. Agrupamos todos los ingredientes. Cortamos en juliana la cebolla. Troceamos el puerro, las setas y las zanahorias previamente peladas. Limpiamos de grasa la presa ibérica y la cortamos en dados de tamaño bocado.
  2. Ponemos a calentar una cazuela con un chorrito generoso de aceite y cuando esté caliente echamos los dados de carne previamente salpimentados. Sellamos la carne a fuego medio-alto y reservamos en un plato cubierto con papel de cocina para que absorba el exceso de aceite.
  3. En el mismo aceite donde hemos sellado la carne vamos a pochar la cebolla con un poquito de sal a fuego medio unos 5 minutos. Agregamos el puerro y cocinamos 5 minutos más. Incorporamos la zanahoria y dejamos que se haga todo junto a fuego medio 10 minutos.
  4. Agregamos las setas shiitake troceadas y salteamos un par de minutos a fuego medio-alto. Incorporamos la carne y vertemos la cerveza. Cocinamos todo junto a fuego alto para que se evapore el alcohol.
  5. Añadimos la miel y la mostaza, mezclamos y cocinamos un par de minutos sin dejar de remover. Incorporamos el caldo de carne y dejamos que se termine de hacer la carne a fuego lento unos 30 minutos.
  6. Ya tenemos nuestro plato listo. Lo podéis acompañar con unas patatas, pero es un plato contundente que por si sólo ya os dejará satisfechos. Espero que os guste!!!

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit more or less spicy, you can make easy adjustments to attain this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you do not require to learn them but only if you master some simple cooking strategies.

This isn't a total guide to quick as well as easy lunch recipes yet its good something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Prepare Homemade Presa ibérica con setas shiitake en salsa de cerveza-mostaza-miel. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Empanadas de atún rápidas!

Tapa de chipirones con habitas

Pescado empanizado con arroz con zanahoria