Hamburguesa casera de pescado y verdura

Hamburguesa casera de pescado y verdura

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Hamburguesa casera de pescado y verdura. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Hamburguesa casera de pescado y verdura is one of the most favored of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Hamburguesa casera de pescado y verdura is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Hamburguesa casera de pescado y verdura, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesa casera de pescado y verdura delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hamburguesa casera de pescado y verdura is 2-4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesa casera de pescado y verdura estimated approx 1h 20 minutos.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Hamburguesa casera de pescado y verdura using 10 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

Ideal para cenar y sobre todo para niños, es suave, con ingredientes muy nutritivos y está deliciosa... además es de aprovechamiento, qué más se puede pedir?
De unas espinas de pescado que a veces no nos llevamos a casa y un brócoli (sobre todo el tronco que solemos tirar),con un poco más hemos sacado y mejorado 3-4 comidas...caldo para arroz y para sopa, carne de pescado para arroz y para hamburguesas, brócoli al vapor y tronco para hamburguesas...también puedes hacer croquetas, rellenar pimientos...todo vale😋
#LoCocinoNoLoTiro

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Hamburguesa casera de pescado y verdura:

  1. Salmón y pescadilla (restos de pescado de cocer las espinas)
  2. Huevos
  3. 1/4 calabacín
  4. 1/2 zanahoria pequeña
  5. ramas El tronco del brócoli sin
  6. 1 trozo puerro
  7. Pan rallado
  8. Sal, pimienta, perejil y ajo en polvo
  9. Aceite de oliva y una hoja de laurel
  10. Agua

Steps to make to make Hamburguesa casera de pescado y verdura

  1. Lo primero es cocer las espinas del pescado,(yo siempre que compro en la pescadería pido que me guarden las espinas para caldo), en este caso fue salmón y pescadilla pero puede ser cualquiera.
  2. Poner una olla con agua, sal, un trozo de puerro, el tronco del brócoli, una hoja de laurel y un chorrito de aceite de oliva y echar las espinas de pescado, dejar cocer a fuego medio 30 minutos. También podemos cocer aparte el brócoli si queremos.
  3. Una vez esté frío, quitar con cuidado y paciencia todo el pescado que salga de las espinas (ojo que no se quede ni una espina) y reservar. Sacar el brócoli y reservar.
  4. Colar el caldo y reservar para cualquier otra comida, yo lo usé para un arroz con pescado para potenciar el sabor y además le añadí un poquito del pescado que me salió de las espinas porque había mucho.
  5. Con un rallador, rallamos el brócoli cocido y la zanahoria y el calabacín en crudo y lo mezclamos con el pescado
  6. Batir los huevos con una pizca de sal en un bol, serán 2 o 3 en función de la cantidad de pescado y verdura que tengamos
  7. Añadimos un poquito de pan rallado y mezclamos, la cantidad será la necesaria para espesar un poco la mezcla sin que se quede pastosa. Poner perejil, ajo en polvo un poquito de sal y pimienta.
  8. Meter en la nevera al menos 30 minutos
  9. Poner una sartén con un chorrito de aceite de oliva a calentar y cuando lo esté vamos echando con una cuchara una bolita de masa y la redondeamos en forma de hamburguesa.
  10. Marcamos a fuego fuerte por ambos lados y bajamos el fuego para que se cocine el interior pero sin quemarse.
  11. Servir y disfrutar 😋

As your experience as well as confidence grows, you will find that you have more natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a bit essentially hot, you can make easy adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your dishes promptly. As for basic food preparation abilities for beginners you don't require to learn them however just if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a total guide to quick and also easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Prepare Any-night-of-the-week Hamburguesa casera de pescado y verdura. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pescado empanizado con arroz con zanahoria

Hot cakes de avena y manzana🥞

Crema de nueces