Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa

Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa is one of the most popular of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa estimated approx 50 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Un plato consistente para los días de frío, con una salsa clásica e irresistible!!
A partir del siglo XV, se conoció la harina de maíz, aunque su primer destino fue el corral, para alimentar a los animales. Más tarde se posicionó como comida simple y cotidiana entre la gente del Mediterráneo, donde la sirven de mil maneras diferentes.La boloñesa o bolognesa es una salsa usada para acompañar pastas o a la típica polenta. Es una salsa espesa, de carne,popular en las comarcas cercanas a Bolonia. En italiano lleva el nombre ragù como deformación del francés "ragoût" o Ragù alla bolognese,en Bolonia se sirve esta salsa tradicionalmente con tallarines frescos (tagliatelle al ragù), polenta o ñoquis. La salsa se usa también como relleno de la lasaña boloñesa o a veces de los canelones. Fuera de Italia es muy conocida una combinación de salsas (más o menos) parecidas al ragù con los espaguetis (Spaghetti alla Bolognese o Spaghetti Bolognese). En realidad, los espaguetis son un tipo de pasta nativo de Napoles y no pertenece a la cultura culinaria de la región de Bolonia.

Ingredients and spices that need to be Take to make Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa:

  1. 300 gramos Carne picada
  2. 500 cc Agua
  3. 3 hojas e laurel
  4. 2 cucharadas Aceite
  5. 1/2 Vino blanco o vino tinto
  6. 1 cebolla mediana
  7. 1 diente ajo
  8. 1 zanahoria
  9. 1 ramita apio
  10. 1 cucharadita aji molido
  11. 1 puré de tomate o 1 lata de tomate cubeteados o 6 tomates peritas
  12. Polenta cremosa (ver en mi recetario)

Steps to make to make Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa

  1. Pelamos y lavamos la zanahoria,la cebolla y el ajo,cortamos en cubitos calentamos en una cacerola el aceite colocamos la hoja de laurel y el ajo sofreimos por 1 minuto,agregar la zanahoria,el apio y la cebolla seguir sofriendo por unos 4 minutos mas luego agregar la carne
  2. Mezclar muy bien salpimentar a gusto dejar cocinar hasta que la carne cambie de color para luego agregar el vino dejar evaporar uno 3 a 5 minutos
  3. Colocar el puré de tomate tapar la cacerola cuando rompe el hervor dejar cocinar unos 3 minutos y agregar el agua cocinar a fuego mínimo por ultimo agregar el ají molido mezclar muy bien, si se evapora podes incorporar agua logrando la consistencia de salsa deseada,mientras se cocina preparamos la polenta así cuando este lista la salsa bolognesa servimos con la polenta cremosa que esta en mi recetario, si gustan pueden espolvorear con abundante queso parmesano o rallado y Buon Appetito !!

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual preferences over time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make simple adjustments to achieve this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not require to learn them but just if you master some simple cooking techniques.

This isn't a full overview to fast as well as easy lunch dishes yet its great food for thought. With any luck this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Ultimate Polenta Cremosa con Salsa Bolognesa. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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