Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry

Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry

Hello everybody, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry estimated approx 30 mins.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry using 17 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

El udon (うどん o 饂飩) es un tipo de fideo grueso hecho de harina de trigo, popular en la comida japonesa.
Fue importado a Japón desde China en el siglo VI. Este udon original tenía de 2 a 3 mm de diámetro, era una tortilla plana en forma de "fideo" añadido a la sopa de miso.

Son normalmente servidos en un caldo a base de dashi, salsa de soja y mirin. Después se les añade encima uno o varios ingredientes. Según estos ingredientes, se diferencia entre los distintos tipos de udon. La mayoría de las variantes suelen llevar negi picado.

El sabor del caldo y los ingredientes adicionales varían de región en región. Los udon en sí también varían de forma y grosor según la zona.

Ingredients and spices that need to be Take to make Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry:

  1. Pasta
  2. 150 g fideos japoneses (Udon)
  3. Wok
  4. 200 g langostinos cocidos pelados
  5. 1 cebolla
  6. 1 pimiento rojo
  7. 1 pimiento verde
  8. 1 cucharada pasta de curry rojo
  9. 2 cucharaditas curry amarillo en polvo
  10. 1 diente ajo
  11. 1 cucharada jengibre
  12. 2 cucharadas salsa soja
  13. 1 cucharada salsa de pescado
  14. Aceite de coco
  15. Aceite de sésamo
  16. Sal
  17. Pimienta

Instructions to make to make Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry

  1. Para la preparación de los fideos japoneses, calentamos en una olla dos litros de agua y cuando esta empiece a hervir, pondremos los fideos a cocer.
    Aunque la mayoría de las veces este tipo de fideos japoneses ya vienen cocidos, los echamos a la cazuela para que estén calientes.
    Calentamos durante 5 minutos.
  2. Removeremos los noodles con una cuchara de madera para que no se peguen y queden sueltos y, una vez cocidos, los escurrimos para reservarlos.
    Añadimos un poco de aceite de sésamo para que no se peguen.
  3. En una sartén honda o wok, ponemos la cebolla picada en medias lunas y el ajo y el jengibre muy finamente picados. Con un poco de aceite coco, sofreímos todo un poquito (unos 5 min) y reservamos también.
  4. En la misma sartén o wok, hacemos lo mismo con los dos pimientos. Cortaditos en tiras los sofreímos añadiendo un poco más de aceite de coco. Aproximadamente otros 5 min ya que queremos que los pimientos queden crujientes en el paladar.
  5. Añadimos la cebolla junto con el ajo y el jengibre reservados a los pimientos.
    Ponemos la cucharada de pasta de curry rojo y la de polvo de curry amarillo.
    Subimos a fuego medio-alto y mezclaremos todo hasta que las especias se integren con las verduras.
  6. Introducimos los langostinos cocidos junto con salsa de soja y la salsa de pescado.
    Mezclamos de nuevo a temperatura alta para que los sabores se integren uniformemente.
  7. Introducimos los fideos japoneses.
    Removemos todo con suavidad y los dejamos durante 1 minuto más a fuego medio.
    Ajustamos de sal y pimienta.
  8. Picamos un poco de cilantro fresco para decorar el emplatado.
  9. A disfrutar !!

As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make straightforward changes to achieve this goal. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for novices you do not need to discover them yet only if you understand some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete overview to quick as well as easy lunch dishes but its good food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Steps to Prepare Award-winning Wok de fideos japoneses (udon noodles) (うどん) con langostinos al curry. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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