Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto

Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto

Hello everybody, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto is something which I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto is 3 comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto estimated approx 45 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Los que pusieron de moda los pinchos fué, el País Vasco, no hay nada más típico que entrar en un bar y encontrar toda la barra cubierta de platos repletos de pinchos, van desde los más tradicionales (como puede ser la tortilla de patatas), hasta los más sofisticados experimentos de alta cocina como, por ejemplo, foie a la parrilla con crema de alubias blancas y salsa de frutas, ésta fiebre se ha ido extendiendo por casi toda España, por lo que lo único que cambia son los horarios de degustación, mientras unos les gustan para desayunos, otros lo hacen como aperitivo y otros como comida o cena.
He querido hacer mi pincho con Foie fresco y lo he hecho !!!, me ha encantado, confío que a vosotros también.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto:

  1. 2 filetes Lomo de cerdo
  2. Foie fresco (al gusto)
  3. 1 Cebolla
  4. 1 vaso Vino de Oporto
  5. Pasas (al gusto)
  6. 3 rebanadas Pan
  7. 1 cuch sopera de Manteca de Cerdo
  8. 1 cuch sopera de Mantequilla
  9. Sal y Pimienta negra

Steps to make to make Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto

  1. Lo primero que haremos será poner en un vaso las pasas y las cubrimos con el vino de oporto, lo vamos a dejar macerar 20 minutos, cortamos la cebolla en juliana fina y salpimentamos los bistecs
  2. Ponemos una sartén al calor y con un poco de manteca salteamos la carne vuelta y vuelta, los retiramos y reservamos en caliente, en otra sartén tostamos las rebanadas de pan y que también reservamos
  3. En la sartén en donde hemos salteado la carne ponemos mantequilla y pochamos la cebolla que salpimentamos, le añadimos una cucharadita de azúcar y un poco de agua, nos ayudará a acelerar el proceso de pochado, cuando cambie de color echamos las pasas y el oporto, vamos a dejar que reduzca y evapore el alcohol, en la sartén que hemos tostado el pan hacemos el foie a fuego vivo, no hace falta añadir grasa, él la irá soltando, podemos reservar ésta para freír unas patatas, deja un sabor exquisito
  4. Ya podemos montar nuestros pinchos, sobre el pan ponemos una ligera capa de nuestra cebolla y pasas, sobre ésta la carne, por encima el foie y para culminar otra capa de cebolla caramelizada y pasas, por último regamos con la salsa de oporto

As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal tastes in time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or more ingredients or is a little bit basically hot, you can make simple changes to achieve this goal. Simply put, start making your dishes on time. When it comes to standard food preparation abilities for novices you do not need to learn them yet only if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a total overview to quick and also very easy lunch recipes but its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Make Award-winning Pincho de lomo con Foie y salsa de pasas y cebolla al Oporto. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pescado empanizado con arroz con zanahoria

Hot cakes de avena y manzana🥞

Crema de nueces